Τρόποι αποστολής

Όλες οι αποστολές παραγγελιών μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω της Εταιρείας Ταχυμεταφορών ACS ή Γενική Ταχυδρομική κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί άλλη εταιρεία Ταχυμεταφορών, η εταιρεία αυτή ενημερώνεται με ευθύνη και επιμέλεια του πελάτη για την παραλαβή του δέματος απ΄το κατάστημα μας, δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το κόστος μεταφοράς.

Γίνεται μνεία ότι η Εταιρεία μας καλύπτει όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των εμπορευμάτων είτε μέσω εταιρείας Courier, είτε μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

Σε ορισμένες περιοχές οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier ή σε 2 -3 εργάσιμες ημέρες και με μεταφορική 2 – 4 εργάσιμες ημέρες ή 3 – 7 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το σημείο παραλαβής της μεταφορικής εταιρείας στο τόπο αποστολής. Στις περιπτώσεις όπου τα έξοδα αποστολής αποπληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του πελάτη κατόπιν απευθείας συνεννόησης μαζί του με τη μεταφορική εταιρεία.

Επίσης, έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από υποκατάστημα της εταιρεία μας (καταστήματα). Από το υποκατάστημα είναι απαραίτητη η επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας μας προκειμένου να οριστεί ο χρόνος παράδοσης και να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας

Κόστος

Όσον αφορά το κόστος αποστολής και αντικαταβολής, το κόστος κάθε παραγγελίας για αποστολές μέχρι 5 κιλά είναι 5€ εντός Ελλάδος ενώ για αγορές άνω των 80 € και αποστολές μέσωcourier έως 5 κιλά δεν υφίσταται κόστος μεταφορικών.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Διευκρινίζεται ότι αποστολές σε Κύπρο ή σε χώρες του εξωτερικού δεν υποστηρίζονται μέσω τουsite και γίνονται μόνο κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη για τον τρόπο αποστολής και χρέωσης.

Χρόνος αποστολής

Ως προς τον χρόνο αποστολής, όλες οι παραγγελίες των άμεσα διαθέσιμων ειδών αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και με μεταφορική 2 – 4 εργάσιμες ημέρες ή 3 – 7 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές, εφόσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί και επιβεβαιωθεί μέχρι τις 10 π.μ της αμέσως επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Παραγγελίες τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές που περιέχουν άμεσα διαθέσιμα είδη και ΔΕΝ έχουν εξοφληθεί, μπορούν να δεσμευτούν μόνο για την τρέχουσα ημερομηνία.

Οι παραγγελίες για τις οποίες ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την παραλαβή/αποστολή τους και δεν έχει ανταποκριθεί, θα παραμένουν ενεργές για τις επόμενες 15 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των ημερών θα ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα μας.

Ενημέρωση/αναζήτηση αποστολής

Σχετικά με την πορεία της αποστολής, με την ολοκλήρωση και την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχετε δηλώσει ή/ και SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει με τον αριθμό αποστολής.

Για αναζητήσεις αποστολών με ACS κάντε κλικ εδώ.

Για αναζητήσεις αποστολών με Γενική Ταχυδρομική κάντε κλικ εδώ

Χρόνοι παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier ή με μεταφορική της επιλογής σας 2 – 4 εργάσιμες ή 3 – 7 σε δυσπρόσιτες περιοχές. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις των συνεργαζόμενωνCourier ή της μεταφορικής της επιλογής σας. Σε κάθε περίπτωση οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται σε περίπτωση καθυστέρησης εξόφλησης της αξίας της παραγγελίας στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Εταιρείας μας.